Koos en Moos (4+)

Mitch Wolterink en Florens Eykemans
zo 26 mrt 15.00
zo 26 mrt
15.00
  • zo 26 mrt
    15.00
    kleine zaal
    geweest

Maak kennis met de leukste, liefste en dapperste koala óóit!

Koos is een Koala. Hij woonde in Australië, maar toen zijn boom werd omgezaagd, had hij geen huis meer. Hij mocht bij Moos komen wonen: zijn allerbeste mensenvriend. Sindsdien gaan ze samen op avontuur! Je kunt Koos en Moos al kennen van hun populaire YouTube-serie en het prentenboek van Koos de Koala. In de theatervoorstelling Koos & Moos gaan de twee kamperen in het bos. Moos, die liever op Instagram en TikTok zit, valt van de ene verbazing in de andere. Als de twee vrienden een jonge boomspruit vinden die lijkt te groeien als ze er goed voor zorgen en het aandacht geven, hebben ze een missie: de kleine spruit laten groeien tot een mooie grote boom! Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend?

Duurzaamheid, milieuvervuiling en de wens voor een groenere aarde zijn behoorlijke uitdagingen, zeker voor de allerkleinsten. Door spannende verhalen te vertellen en liedjes te zingen waarbij iedereen mag meedoen, leren Koos & Moos kinderen op een speelse en positieve manier lief te zijn voor onze aarde. WWW.VANAF2.NL

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook kinderen onder de leeftijdsgrens hebben een geldig ticket nodig.