Ronald Goedemondt & Kim Schuddeboom

dubbelprogramma
try-out | let op: voor deze voorstelling zijn alleen Smart Secure Tickets verkrijgbaar, download de Ticketmatic App
wo 25 mei 20.30
wo 25 mei
20.30
 • wo 25 mei
  20.30
  kleine zaal
  geweest

Na zijn eerste special op Amazon Prime in 2021 broedt de meester van de stand-up weer op een nieuw theaterprogramma. Dit voorjaar speelt Ronald alvast een serie dubbels. We kijken weer uit naar zijn observaties, de bijbehorende verwondering én het licht ongenoegen. Ronald neemt Comedytrain collega Kim Schuddeboom mee naar DE KOM. Kim (Alkmaar, 1985) is genereus, ontwapenend, geliefd bij haar publiek én ze is voor gelijke kansen voor iedereen. Na de zomer start Kim met try-outs van haar allereerste avondvullende stand-up show.

Voor deze voorstelling worden alleen Smart Secure Tickets uitgegeven. Lees goed op deze pagina wat dit inhoudt. U kunt maximaal 2 kaarten per persoon bestellen.

Smart Secure Tickets | Voor populaire voorstellingen
Voor sommige populaire voorstellingen verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. De tickets die u koopt via de website van DE KOM of de Ticketmatic App worden (ruim) een uur voor aanvang van de voorstelling pas actief. U vindt uw veilige e-tickets in de Ticketmatic App. Download deze - voordat u kaarten koopt! - in de AppStore of de Playstore. Zodra u op de website van DE KOM kaarten in uw winkelmandje heeft gedaan, wordt u automtisch doorverwezen naar de Ticketmatic App.

Hoe werkt het?

 • Download de Ticketmatic App.
 • Gebruik in de app hetzelfde e-mail adres als u gebruikt bij het boeken van de kaarten.
 • Koop kaarten via de website van DE KOM.
  NB 1: Gebruik hetzelfde e-mailadres waarmee u een account heeft gemaakt in de Ticketmatic App. NB 2: U kunt in een transactie alléén kaarten voor deze voorstelling kopen; andere voorstellingen koopt u apart.
 • Kies de sectie waar u wilt zitten.
 • Kies een betaalwijze en vul uw e-mailadres in.
 • Bevestig en betaal.
 • U ontvangt een e-mail bevestiging.

Instructies gebruik Ticketmatic app

 • Download en open de Ticketmatic app.
 • Log in op de Ticketmatic App met hetzelfde e-mail adres als u gebruikte bij het boeken van de kaarten.
 • In de Ticketmatic App vindt u alle gekochte e-tickets.
 • De scanbare toegangscodes op deze e-tickets worden zichtbaar vanaf 2 uur voor aanvang. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden, printen is dus zinloos.

Kan ik de kaarten aan iemand anders geven?
Nee. De kaarten zijn niet overdraagbaar. U dient zelf aanwezig te zijn op de avond van de voorstelling. 

Kan ik voor meerdere producties kaarten kopen?
Nee. Bij smart tickets dient u per productie een transactie af te ronden. Wilt u voor meer voorstellingen kaarten kopen, moet u meerdere transacties voltooien.

Ik heb zojuist smart tickets gekocht, maar ik zie ze niet in de app staan. Wat nu?
De tickets worden binnen 24 uur in de app zichtbaar. U kunt proberen bovenin rechts het venster met uw tickets te vernieuwen. Als u na 24 uur geen tickets ziet, neem dan contact op met onze theaterkassa.

In de app zie ik nog meer kaarten staan die ik ooit gekocht heb. Wat moet ik daarmee?
Alle tickets die u bij DE KOM hebt gekocht, ziet u in de Ticketmatic app. Voor de meeste voorstellingen scannen wij uw reguliere tickets. Alleen voor het dubbelprogramma van Ronald Goedemondt en Kim Schudeboom zullen wij de smart tickets scannen in uw app.

Ik heb geen smart phone. Wat nu?
Heeft u zelf geen smartphone en ook niemand binnen uw gezelschap? Bestel dan kaarten via de theaterkassa. Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar eigen legitimatiebewijs afhalen.