COC Songfestival 2021

Diverse artiesten
gastvoorstelling
za 27 nov 20.00
za 27 nov
20.00
  • za 27 nov
    20.00
    Rabobankzaal
    geweest

Ruim 25 jaar geleden begonnen als een knipoog naar het Eurovisie Songfestival is het COC Songfestival hét evenement in Nederland waarbij componisten, tekstschrijvers en artiesten de kans krijgen om liedjes met een 'regenboog rand' aan een groot publiek te presenteren.

In een vriendschappelijke competitie strijden de inzendingen van organisaties uit het hele land om de wisselbeker. Met een lied dat te maken heeft met onderwerpen die belangrijk zijn voor lesbische, homo, bi, trans, intersekse en queer LHBTIQ+) personen. Door de overwinning van singer-songwriter Luz Bravo en haar lied ‘Harmony’ voor COC Midden-Nederland in 2019, strijkt het festival nu neer in het midden van het land. Door de coronacrisis kon het geplande festival in 2020 niet doorgaan, maar werd er gekozen voor een online show. Máár het is nu eindelijk zover, de 26ste editie van het COC Songfestival komt dit jaar naar onze provincie en Nieuwegein is gaststad voor bezoekers uit alle windstreken.

Let op: Neem uw ledenpas mee naar de voorstelling wanneer u kiest voor ledenprijs. Hier wordt om gevraagd bij binnenkomst. 

Verwacht een avond vol muziek, een deskundige vakjury, spannende puntentelling en een afterparty.