marissadk

Flash me back

Judith Nab
di 19 okt - do 30 jun
di 19 okt
-
do 30 jun
  • di 19 okt
    -
    do 30 jun
    centrale hal
    gratis

In de foyer van DE KOM staat sinds kort een gigantische camera! De theatrale installatie Flash me Back van theatermaker en kunstenaar Judith Nab is gratis te bezoeken.

Dit kunstproject gaat over de eerste 4 jaar van het leven, vanaf het moment dat je ter wereld komt tot de dag dat je 4 jaar wordt: het moment dat je blijvende herinneringen krijgt. In een afgeschermde ruimte voor 1 persoon per keer, in de vorm van een grote camera, wordt de bezoeker uitgenodigd om 10 minuten door te brengen. De muziek in het kunstproject Flash me Back is van Simone Giacomini.

Judith Nab en DE KOM werkten al meerdere malen met veel plezier samen. Zo bouwde haar team de semi permanente installatie In het bos, in de foyer op de derde verdieping. Eerder stond het grootschalige Mijn huis de rest van de wereld en daarbuiten in de kleine zaal: een installatie voor volwassenen en kinderen waarvoor ze internationaal vele lovende recensies ontving. Ook parkeerde zij haar bus voor het project De Grote Reis op het Stadsplein. In 2018 ontving Judith Nab de driejaarlijkse Adriaan Roland Holst prijs voor Kunst voor haar oeuvre.

De installatie is te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 en alle avonden dat er een voorstelling is.

Lees ook het interview met makers Judith Nab en Tessa Janssen door Louise Mastenbroek voor De Molenkruier.