Liefdescollege

Renate Reijnders
Nationaal Theaterweekend
za 29 jan 20.30
za 29 jan
20.30

Een liefdescollege? Hebben we dat nodig? Volgens comédienne en Liefdesprofessor Renate Reijnders wel: er valt namelijk nog heel wat te leren en vooral te lachen om de liefde. Daarom vertelt ze in haar show niet alleen flirttips en hilarische liefdesfacts, maar ook bruikbare tips om een relatie leuk te houden, een date aan de haak te slaan of oude liefdes te doen herleven.

Hoe flirt je zonder jezelf voor schut te zetten. Wat zegt je lichaamshouding over je en hoe maak je oogcontact. Het Liefdescollege is cabaret, show en college ineen. Een romantische avond voor stellen en de happy singles. Het is niet interactief, dus lekker lachen vanuit je luie stoel. De Liefdesquiz komt natuurlijk ook aan bod: “Welke geur windt mannen op, wie worden er vaker verliefd op het eerste gezicht, de mannen of de vrouwen en hoeveel procent van de Nederlanders denkt er wel eens over om z’n partner te vermoorden?” Reijnders helpt je als een ware cupido op weg, wat je relatiestatus ook is!

In het laatste weekend van januari bezoek je tijdens het Nationaal Theaterweekend voorstellingen voor slechts een tientje. De voorstellingen zijn in diverse genres. Daarnaast zijn er volop culturele activiteiten in DE KOM. 

De Ruby Wax van Nederland!