Nieuwsoverzicht

 • 4 september start nieuw cursusseizoen

  Bekijk het cursusprogramma voor een gloednieuw seizoen van kunstencentrum DE KOM! Het programma bevat vertrouwd en nieuw aanbod op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, musical en muziek.

 • zomersluiting DE KOM

  Van maandag 10 juli tot en met zondag 20 augustus 2017 zijn alle publieke diensten van DE KOM gesloten in verband met het zomerreces. Vanaf maandag 21 augustus is DE KOM weer geopend en dan kunt u ook weer kaarten kopen bij de theaterkassa. Via de website kunt u de hele zomer theaterkaarten kopen en inschrijven voor een cursus.  

  BESCHIKBAARHEID KAARTEN
  Voor veel voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld nog plek bij Trijntje Oosterhuis, De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+), Patrick Nederkoorn (genomineerd voor de Neerlands Hoop!), Kataklò, Ellen ten Damme en DE VERLEIDERS en Rigoletto. Via de voorstellingspagina's kunt u zien of er nog kaarten beschikbaar zijn en deze direct aanschaffen, ook tijdens de zomerperiode. UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN
  16-9: Orchestre Terrible (extra voorstelling op 15-9)
  05-10: Guido Weijers
  11-11: Youp van 't Hek
  24-11: OG3NE
  24-11: Vrijdag & Sandifort
  6-12: Van der Laan & Woe
  9-2 en 10-2: Tineke Schouten
  23-3: Harrie Jekkers en Klein Orkest
  2-5 en 3-5: Claudia de Breij
  5-5: Martijn Koning (ALLER)LAATSTE KAARTEN
  15-9: Orchestre Terrible
  8-10: De GVR (6+)
  18-10: Marc-Marie Huijbregts
  1-12: RUNDFUNK
  19-12: Veldhuis & Kemper
  8-3: Pieter Derks
  7-4: Richard Groenendijk

 • inloopavond kunstencentrum en KunstKombinatie

  Op vrijdag 9 juni kan iedereen tijdens een inloopavond in DE KOM kennismaken met de muzieklessen van kunstencentrum DE KOM en het cursusaanbod van docentencollectief De KunstKombinatie. Kom meedoen met of kijken bij lessen en workshops, instrumenten proberen, genieten van optredens, docenten ontmoeten en de prachtige lesruimtes bekijken. Of je nou 5 of 80 jaar bent: onze docenten zijn benieuwd naar wat jou inspireert en welk talent jij wilt ontplooien. Loop tussen 17.00 en 20.00 uur binnen en neem een kijkje in de ateliers op de begane grond en het kunstencentrum op de vierde verdieping. En zie met eigen ogen wat cursisten hebben geleerd tijdens optredens in de entreehal en de foyers. vrijdag 9 juni | 17.00 - 20.00 uur | gratis

 • kaartverkoop seizoen 2017-2018 is begonnen!

  De kaartverkoop voor theaterseizoen 2017-2018 is begonnen! Koop nu kaarten via www.dekom.nl of bij de theaterkassa. Bekijk het theaterprogramma voor seizoen 2017-2018! UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN
  16-9: Orchestre Terrible (extra voorstelling op 15-9)
  05-10: Guido Weijers
  11-11: Youp van 't Hek
  24-11: OG3NE
  24-11: Vrijdag & Sandifort
  6-12: Van der Laan & Woe
  9-2 en 10-2: Tineke Schouten
  23-3: Harrie Jekkers en Klein Orkest
  2-5 en 3-5: Claudia de Breij
  5-5: Martijn Koning (ALLER)LAATSTE KAARTEN
  15-9: Orchestre Terrible
  8-10: De GVR (6+)
  18-10: Marc-Marie Huijbregts
  1-12: RUNDFUNK
  19-12: Veldhuis & Kemper
  8-3: Pieter Derks
  7-4: Richard Groenendijk ZOMERSLUITING THEATERKASSA
  Van maandag 10 juli tot en met zondag 20 augustus 2017 zijn alle publieke diensten van DE KOM gesloten in verband met het zomerreces. Vanaf maandag 21 augustus is DE KOM weer geopend en dan kunt u ook weer kaarten kopen bij de theaterkassa. Via de website kunt u de hele zomer theaterkaarten kopen en inschrijven voor een cursus.

  JUBILEUMSEIZOEN
  Het belooft een mooi en feestelijk seizoen te worden. In september is DE KOM vijf jaar gevestigd in het prachtige pand aan het Stadsplein. Tijdens het jubileumseizoen pakken we uit met speciale activiteiten en natuurlijk een schitterend theaterprogramma. BIJGEBOEKT: ORCHESTRE TERRIBLE
  Wij hopen dat u in september het 5-jarig jubileum van DE KOM met ons komt vieren bij de unieke voorstelling Orchestre Terrible van de Ashton Brothers en het Noordpool Orkest! De voorstelling van 16 september is uitverkocht, maar we hebben een extra voorstelling kunnen boeken op vrijdag 15 september. SERIES
  Kunt u niet kiezen uit het veelzijdige aanbod of laat u zich graag verrassen? Ga dan voor een door ons zorgvuldig gecomponeerde theaterserie. De series kunt u met korting aanschaffen, ook online. Plaats daarvoor de afzonderlijke serievoorstellingen in uw winkelmandje en kies per voorstelling uw stoelen en de prijssoort 'serie'. De korting wordt dan automatisch verrekend.

  Bekijk wat er nog meer nieuw, extra en anders is! THEATERGIDS
  Wilt u de nieuwe theatergids ontvangen? Vraag deze dan aan via onze website. U krijgt de gids dan in september gratis thuisgestuurd.

  Graag tot ziens in DE KOM!

 • kaartverkoop Youp van 't Hek en Claudia de Breij

  Kaarten voor Claudia de Breij en Youp van 't Hek zijn zaterdag 13 mei alleen te koop bij de theaterkassa van DE KOM, niet online, telefonisch of per mail. Claudia en Youp zijn topfavoriet zijn dit jaar. Dat bleek wel tijdens de voorverkoop voor trouwe klanten. Het goede nieuws is dat voor beide artiesten een deel van de kaarten is bewaard voor de vrije verkoop die zaterdag 13 mei om 10.00 uur van start gaat. Het gaat om een beperkt aantal kaarten voor Youp van 't Hek en de helft van de kaarten voor beide voorstellingen van Claudia de Breij. KAARTVERKOOP ALLEEN BIJ DE KASSA
  De beschikbare kaarten kunt u alleen kopen door naar de theaterkassa te komen. Zo kunnen we werken met een overzichtelijke rij, heeft de balie geen concurrentie van de website en houden we opkopers op afstand. Voor Youp geldt een maximum van 4 kaarten per persoon, voor Claudia een maximum van 6 kaarten per persoon. Kaarten voor overige voorstellingen kunt u vanaf 10.00 uur wel online kopen. We verwachten dat het druk wordt zaterdag. Neemt u de moeite om naar DE KOM te komen, dan wacht u een warm welkom... WEET WAAR JE KOOPT
  Nu al worden kaarten voor bijvoorbeeld Youp van 't Hek en Claudia de Breij tegen woekerprijzen aangeboden op doorverkoopsites. Voorkom teleurstelling en bestel uw kaarten altijd bij het theater of een betrouwbare ticketwebsite. Er zijn talloze onofficiële doorverkoopsites actief die kaarten tegen onredelijk hoge prijzen aanbieden, terwijl er soms bij het theater nog kaarten voor de normale prijs beschikbaar zijn. Bovendien zijn met winst doorverkochte kaarten in veel gevallen niet geldig en soms krijgt u na betaling helemaal geen kaarten. Op www.weetwaarjekoopt.nl vindt u lijsten van veilige en onveilige verkoopsites. 
   

Actueel

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.