Nieuwsoverzicht

 • presentatie theatergroep jongeren

  Op donderdag 18 januari geeft de theatergroep voor jongeren een presentatie in de kleine zaal. Leerlingen spelen samen met hun docent Frans Zonneveld en een gastacteur een Scrooge-verhaal over een weeshuis. De presentatie is voor vrienden en bekenden, maar ook overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen! donderdag 18 januari | 20.00 | kleine zaal | toegang gratis

 • DE KOM gesloten tijdens kerstvakantie

  Vanwege de kerstvakantie zijn alle publieke diensten van DE KOM gesloten tot en met 7 januari. Het gebouw is deze periode wel geopend rondom voorstellingen. En kaarten kunt u uiteraard ook tijdens de vakantie kopen via de website. Vanaf maandag 8 januari staan wij u weer graag te woord. DE KOM wenst u prettige feestdagen en een cultureel 2018!

 • Sirene Sale: You're The Top!

  Het luchtalarm is afgegaan en dat betekent Sirene Sale! U krijgt 24 uur lang 50% korting op kaarten voor de musical You're The Top! met Paul Groot als Cole Porter. Met deze actie kost een kaart voor You're The Top! slechts € 14,75! De Sirene Sale duurt tot dinsdag 2 januari 12.00 uur en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij!

  Gebruik online de actiecode SIRENESALE. Vanwege de kerstvakantie is de theaterkassa gesloten.

 • Stormy Monday afgelast door sneeuw

  Wegens de sneeuwval zal Stormy Monday vanavond niet doorgaan. Houd de website in de gaten voor de volgende editie.

 • programma Nationaal Theaterweekend onthuld!

  Het is zover: het programma van het Nationaal Theaterweekend is bekend! In het overzicht hieronder en op de website van DE KOM leest u welke voorstellingen van 26 tot en met 28 januari in DE KOM te zien zijn voor slechts maximaal een tientje. Sommige voorstellingen zijn al (bijna) uitverkocht dus wacht niet te lang met kaarten kopen!


  PROGRAMMA THEATERWEEKEND 2018 DE KOM
  VR 26 JAN | 20.00 | THEATERCAFÉ | TALKSHOW
  ZOMAARGASTEN | OSCAR KOCKEN & PATRICK NEDERKOORN
  De meest verrassende talkshow van Nederland! Dit presentatieduo onderwerpt volstrekt onbekende bezoekers aan een diepte-interview. En keer op keer blijkt: in ieder mens schuilt een uniek verhaal. > kaarten kopen
  VR 26 JAN | 20.15 | RABOBANKZAAL | MODERNE DANS
  TALENT ON THE MOVE | HOLLAND DANCE FESTIVAL
  De állerbeste toptalenten van dansacademie Codarts Rotterdam etaleren hun vakmanschap. Met choreografieën van onder anderen Jiří Kylián en Antonin Comestaz. > kaarten kopen
   
  VR 26 JAN | 20.30 | KLEINE ZAAL | (LICHT) KLASSIEKE MUZIEK
  BEWOGEN | IRIS HOND
  Pianiste Iris Hond maakt klassieke muziek eigenhandig toegankelijk voor een breed publiek. Tijdens een intiem theaterconcert vertelt de eigenzinnige muzikante haar bijzondere verhaal. > kaarten kopen
   
  ZA 27 JAN | 20.15 | RABOBANKZAAL | MUZIEK
  ZINGEN MET HOLLANDS MOOISTE
  Een sfeervolle avond met de fraaiste Nederlandstalige liedjes van 1950 tot nu. Met muziek van onder anderen Conny Vandenbos, Toontje Lager, Rita Hovink, Wim Sonneveld en Toon Hermans. > kaarten kopen
   
  ZA 27 JAN | 20.30 | KLEINE ZAAL | CABARET
  TIJD VOOR EEN TRIO | NIET SCHIETEN + ESMEE VAN KAMPEN
  Cabaretduo Niet Schieten en actrice Esmee van Kampen maken samen een hilarische voorstelling over leeftijdsconflicten en persoonlijke crisissen. UITVERKOCHT
   
  ZO 28 JAN | 10.30 | THEATERCAFÉ | JEUGD & FAMILIE
  KINDERKAFÉ (3+) | KLITTEBANDBENDE
  De Klittebandbende maakt een muzikale meespeelvoorstelling voor peuters rondom ‘Ssst... de tijger slaapt’, prentenboek van het jaar 2018. Met vrolijke liedjes! > kaarten kopen
   
  ZO 28 JAN | 15.00 | RABOBANKZAAL | JEUGD & FAMILIE
  WELTERUSTEN, KLEINE BEER (4+) | THEATER TERRA
  Het wereldberoemde prentenboek 'Welterusten, Kleine Beer' komt tot leven in een hartverwarmende familiemusical. Met leuke, aanstekelijke liedjes. > kaarten kopen
   
  ZO 28 JAN | 15.30 | KLEINE ZAAL | TONEEL
  WATERMAN | HELMERT WOUDENBERG
  Deze toneelsolo vertelt het aangrijpende onderduikverhaal van de joodse Hatty Waterman. Zijn hele familie wordt afgevoerd naar Auschwitz, maar hij weet zijn noodlot wonderwel te ontlopen. > kaarten kopen
   
  ZO 28 JAN | 16.00 | THEATERCAFÉ | MUZIEK
  HIGH WINE CONCERT | DAISY CORREIA
  Geniet onder het genot van heerlijke Portugese wijn en hapjes van prachtige fadomuziek. Zangeres Daisy Correia weet deze muziekstijl op magistrale wijze te vertolken. Ze wordt bijgestaan door twee gitaristen. > kaarten kopen
    Wilt u meer weten over het Theaterweekend, kijk dan op WWW.NATIONAALTHEATERWEEKEND.NL.

Actueel

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.